2011: Generale Repetitie

 
  2011  

Zaterdag 5 maart:

Maarheeze 1e plaats
(van de 9)
 

Zondag 6 maart:

Dorplein 2e plaats
(van de 7)
 

Maandag 7 maart:

Schoot 2e plaats
(van de 10)
 

Dinsdag 8 maart:

Budel 2e van de 1e
prijzen
  Publieksprijs
  Gekke Bekken Wisseltrofee
 
 


Het carnavalsjaar begon in 2011 al op 9 januari. Toen werd onze GJB bekend gemaakt als de nieuwe prins van Toeterland. Dat was natuurlijk een prachtig begin van het nieuwe seizoen en vanaf toen kon carnaval 2011 al niet meer kapot! Met onze eigen prins en het behaalde resultaat in 2010 in onze gedachten, gingen we ook dit jaar weer proberen wat moois neer te zetten tijdens de optochten.

Buiten alle drukte van de recepties om, moest er ook dit jaar weer volop gebouwd worden. De laatste vrijdag voor carnaval was traditioneel weer de dag van de laatste puntjes op de i zetten. Het zat alleen niet helemaal mee met een kapotte band en een kapotte versterker. Na heel hard werken, kon de rest van de groep wat later op de avond dan gepland, toch de prins en adjudant komen vergezellen op het Zuipschuitenbal. Na enkele pilsjes ging de prins HE-LE-MAAL uit zijn dak op het podium van het Crazy DJ Team! Het was wederom een fantastische avond, carnaval 2011 was echt begonnen!

Na het Zuipschuitenbal, was iedereen zaterdag klaar voor de eerste optocht van 2011. De 'Generale Repetitie' in Mares. In tegenstelling tot andere jaren, was alles snel en zonder problemen naar Mares gebracht. De optocht verliep goed, veel positieve reacties vanuit het publiek, en rond een uur of 5 konden alle spullen weer terug naar Schoot gebracht worden. De prins en adjudant konden vanwege verplichtingen 's avonds helaas niet mee naar de prijsuitreiking. 's Avonds was het meteen weer spannend. Vorig jaar de eerste plaats in Mares, wat zou het dit jaar zijn? Ook in Schoot werd er met spanning gewacht op de uitslag... toen ineens rond een uur of 9 de telefoon ging en er eens stuk of 15 smsjes binnen kwamen. FLIEREFLUITERS WEER EERSTE IN MAARHEEZE!!! Wat een fantastisch en wederom onverwacht resultaat! Er werd nog tot laat op de avond feest gevierd.

Op zondag in Dorplein was iedereen er weer klaar voor. De eerste meting met onder andere de Losbollen. De sfeer op het pleintje zat er goed in door de muziek van de Feestbeesten. De prins en adjudant hadden wederom andere verplichtingen, dus daarom konden ze niet meedoen in de optocht van de Heiknuuters. Toch werd de groep nog even aangemoedigd en de optocht kon van start. 's Avonds bij de prijsuitreiking werd er wederom een mooi resultaat behaald: de tweede plaats!

Maandag, de optocht van Schoot. Geen Toeter meer, maar een nieuwe gehuurde prinsenwagen. De zon scheen, geen wolkje aan de lucht, de Flierefluiters voor de prinsenwagen. "Fantastisch" zoals de woorden van prins Gert Jan d'n urste luidden. En het was fantastisch, het was een schitterende optocht. 's Avonds in de Reinder was de spanning om te snijden. Wederom bleven we samen met de Losbollen als twee laatste grote groepen over. Helaas waren de Losbollen wederom net zoals een dag eerder in Dorplein iets beter. Dit mocht de pret niet drukken, tweede in Schoot, wederom een fantastisch resultaat. De Reinder werd op zijn kop gezet en er werd weer een groot feest van gemaakt. De avond werd afgesloten bij jeugdprins Jordi thuis, waar hij nog tientallen eieren gebakken heeft.

Dinsdag, de laatste dag van de carnaval was weer aangebroken. Wederom scheen de zon en was het geweldig weer. De optocht verliep ook weer goed en 's avonds in de NRG werd met spanning afgewacht of we nu wel van de Losbollen zouden winnen. Op de vierde plaats van de grote groepen, CV de Gekke Bekken! Geheel onverwacht kregen we uit handen van Teun de Gekke Bekken Wisseltrofee! Dit was echt fantastisch. Hier hadden we al jaren hard voor gewerkt. Deze fantastische prijs was hiervoor echt een super mooie beloning! Toen waren we bij de tweede plaats aangekomen... met 3 puntjes verschil... werden we toch weer tweede achter de Losbollen. Het was een spannende strijd geweest dit jaar, maar de Losbollen bleken toch in alle optochten de beste te zijn. Maar toen was er ook nog een publieksprijs voor de grote groepen te vergeven. Wederom ging het tussen de Flierefluiters en de Losbollen. De beste grote groep volgens het publiek van optocht Budel... DE FLIEREFLUITERS! Fantastisch! 3 prijzen in Budel!!!

's Woensdags werd de carnaval traditiegetrouw afgesloten bij Kierewiet. Haringhappen en de optochtfilm van Budel kijken. Zaterdags na de carnaval nog de Flierefluiter afterparty onder het motto 'Te Bonte Avond'. Wederom een groot succes. En toen was carnaval 2011 echt voorbij. Met een prins van de Flierefluiters en zeer mooie prijzen, het was wederom fantastisch! Op naar volgend jaar!

 
 
 
 
 20192018201720162015201420132012 
 20112010200920082007200620052004 
 200320022001200019991998